Anxietatea este răspunsul natural al corpului la stres. Este un sentiment de frică sau de teamă despre ce urmează să vină.

Un atac de panică este un val intens de frică caracterizat printr-un caracter de impredictibilitate și de o intensitate debilitantă.

Depresia este punctul nevralgic al iubirii. Pentru a fi făpturi care iubesc, trebuie să fim făpturi care pot cădea pradă disperării.

Fobia este frica sau anxietatea marcantă cu privire la un anumit obiect sau situație (de exemplu: zborul cu avionul).

Insomnia este o tulburare de somn des întâlnită, caracterizată prin dificultatea persoanei de a adormi sau de a se trezi prea devreme.

Caracteristica esențială a tulburării acute de stres o reprezintă dezvoltarea simptomelor după expunerea la evenimente traumatice.

Tulburarea de stres posttraumatic este dezvoltarea simptomelor caracteristice după expunerea la un eveniment traumatic.

Tulburările de alimentație sunt, de fapt, boli grave și adesea fatale, care cauzează perturbări grave ale comportamentului alimentar.

Descoperă mai multe despre legătura dintre minte și corp, modurile în care psihoterapia te poate ajuta să depășești o perioadă dificilă sau traumele din copilărie, cum să-ți gestionezi mai bine emoțiile și cum să ții stresul sub control. Parcurge informațiile de pe site și trimite cu încredere formularul de contact către PsihoHelp cu mesajul sau întrebările tale, fie pentru a-ți face o programare.