Inainte de a utiliza acest site, va rugam sa cititi cu atentie enunturile de mai jos, care se aplica acestui site si tuturor materialelor din interiorul lui. Accesul la prezentul site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea statului roman. Acest site (excluzand paginile detinute de terti catre care sunt inserate link-uri in prezentul site) este sub controlul si este operat de: Nicoară Nadina – Cabinet Individual de Psihologie, Șoseaua Nordului 114-140 Sat Francez, ap. 100B, sector 1, București, CIF: 40011130, este o companie infiintata in Romania. PsihoHelp este marca înregistrată OSIM, care aparține cabinetului Nicoară Nadina – Cabinet Individual de Psihologie. Acest site este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Fiindca site-ul poate fi accesat din diferite alte tari din intreaga lume, iar fiecare din aceste tari are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea site-ului atat noi, cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti, de asemenea, de acord cu si prin prezenta va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

Drepturi de autor

Drepturi de autor: PsihoHelp. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusiva a PsihoHelp sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept. Este permisa navigarea pe site-ul PsihoHelp, reproducerea unor pasaje, downloadare pe disc, si instrainarea catre alte persoane, dar, in toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai in scop informational sau personal. Nici o reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site. PsihoHelp nu acorda vizitatorilor acestui site nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si in ceea ce priveste continutul si structura prezentului site.

Mărci înregistrate

Toate marcile inregistrate (nume de brand, logo-uri, forme de recipiente etc.) care apar in interiorul prezentului site al PsihoHelp sunt ori detinute, ori sub licenta PsihoHelp. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate postata pe acest site.

Disponibilitatea serviciilor

Acest site este creat cu scopul de informare generala si se adreseaza persoanelor cu resedinta in Romania. Referirile la orice produs sau serviciu prezentate in acest site nu constituie o oferta de a vinde sau de a furniza acel produs/serviciu si nu inseamna ca produsul/serviciul este distribuit si in alte tari decat Romania sau ca numele, descrierea sau specificatiile produsului sau serviciului vor fi, in alte tari, aceleasi cu cele incluse in site. Informatiile referitoare la disponibilitatea sau adecvarea unui anumit produs/serviciu intr-o alta tara decat Romania trebuie solicitate de la reprezentantul local al PsihoHelp (filiala, sucursala din acea tara) sau de la distribuitorul/distribuitorii sai locali. De asemenea, exista posibilitatea ca unele branduri de produse si servicii ale unor alte companii membre ale PsihoHelp, care se regasesc in prezentul site detinut de PsihoHelp, sa nu fie neaparat distribuite si in Romania.

Actiuni si alte titluri de valoare

Nici o informatie de pe acest site nu constituie o invitatie de a investi in companiile membre ale PsihoHelp sau orice filiala si/sau sucursala a lor. Pretul actiunilor companiilor PsihoHelp si venitul adus de aceste actiuni pot urca sau cobori, iar investitorii ar putea sa nu-si recupereze suma initial investita. Performanta din trecut nu este in mod neaparat o indicatie privind performanta viitoare.

Continutul site-ului

Informatiile din acest site au fost introduse cu buna-credinta, dar numai cu scopul de informare generala.

PsihoHelp nu garanteaza ca informatiile continute in acest site sunt complete sau exacte; aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind relevante in anumite situatii.

Nici o informatie continuta in acest site nu constituie o recomandare pentru investire in nici o companie membra a PsihoHelp.

Nici PsihoHelp, nici alta companie membra a PsihoHelp, nici angajatii lor sau membrii familiilor lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuiala (incluzand, dar fara a se limita la orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta) care pot decurge din accesul sau utilizarea prezentului site.

PsihoHelp isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezentul site, atunci cand considera ca este cazul, in maniera in care considera ca este cazul si fara o notificare prealabila.

Site-urile conexe

Site-ul PsihoHelp va poate oferi, in anumite pagini, link-uri automate la alte site-uri ale PsihoHelp sau ale altor companii membre ale PsihoHelp. Va rugam ca, inainte de a utiliza aceste site-uri, sa cititi cu atentie paginile referitoare la Termenii legali si Politica de confidentialitate aferente fiecarui site.

De asemenea, site-ul PsihoHelp va poate oferi, in anumite pagini, link-uri automate la alte pagini de internet, relevante pentru un anumit aspect al site-ului nostru, dar care nu sunt controlate si operate de PsihoHelp sau de alte companii membre ale PsihoHelp. Aceste site-uri conexe sunt proprietatea unor terti si sunt administrate de acestia. Faptul ca pe site-ul nostru exista link-uri la aceste site-uri conexe nu inseamna neaparat ca PsihoHelp este asociat cu oricare dintre aceste site-uri sau cu proprietarii lor. PsihoHelp ofera doar posibilitatea accesarii site-urilor conexe. Nici PsihoHelp, nici alta companie membra a PsihoHelp, nici agentii sau angajatii lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreun risc de orice natura cu privire la continutul acestor site-uri mentionate mai sus. Nici o informatie din aceste site-uri mentionate mai sus nu a fost verificata sau garantata de PsihoHelp sau de vreo alta companie, membra a PsihoHelp, sau de agentii sau angajatii acestora.

Puteti reveni la site-ul PsihoHelp dand click pe icon-ul „Back” din browserul de internet sau scriind din nou adresa site-ului nostru.

Descoperă mai multe despre legătura dintre minte și corp, modurile în care psihoterapia te poate ajuta să depășești o perioadă dificilă sau traumele din copilărie, cum să-ți gestionezi mai bine emoțiile și cum să ții stresul sub control. Parcurge informațiile de pe site și trimite cu încredere formularul de contact către PsihoHelp cu mesajul sau întrebările tale, fie pentru a-ți face o programare.

PROGRAMEAZĂ-TE